ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕγγYηση προϊOντων & ΕπιστροφEς

 1. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται εντός 10 ημερών κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.
 2. Το προϊόν που θα επιστρέψετε μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο εάν αυτό είναι διαθέσιμο.
 3. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
 4. Στην επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς, ενώ για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής και να αναγράφεται σαν αιτιολογία «επιστροφή».
 5. Τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να επιστραφούν.
 6. Τα έξοδα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων επιβαρύνουν την εταιρεία μας.
 7. Αν έπειτα από έλεγχο του προϊόντος που επιστρέψατε διαπιστωθεί κατεστραμμένο λόγω κακής χρήσης, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.


ΑκYρωση παραγγελIας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:

 1. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν από εμάς σε εσάς, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακυρώσετε την παραγγελία.
 2. Εάν έχει αποσταλεί η παραγγελία σας αλλά δεν την έχετε παραλάβει ακόμα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας εξηγήσετε τους λόγους που επιθυμείτε την ακύρωση της. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε το συνολικό κόστος των μεταφορικών.
 3. Εάν σας έχουμε δώσει ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο παράδοσης και αυτή φτάσει η παρέλθει για λόγους ελλείψεων, απεργιών κ.α, τότε μπορείτε εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που μας έχετε προπληρώσει (ειδικές παραγγελίες).
 4. Εάν σταλεί η παραγγελία μέσω courier κατόπιν συνεννόησης μαζί σας στο διάστημα που σας έχουμε δώσει και δεν την παραλάβετε, τότε η παραγγελία ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα της αποστολής. Σε περίπτωση προπληρωμής(ειδικές παραγγελίες) δεν μπορούν να επιστραφούν τα χρήματα.
 5. Εάν έχουν συγκεντρωθεί τα προϊόντα της παραγγελίας και έχουμε ειδοποιήσει τον πελάτη να την παραλάβει και δεν έρθει εντός 5 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία ακυρώνεται και αποδεσμεύονται τα προϊόντα.(παραλαβή από το κατάστημα). Σε περίπτωση που υπάρχει προπληρωμή (ειδικές παραγγελίες) δεν μπορεί να επιστραφεί.

 

 

ΑλλαγEς και τροποποιHσεις ηλεκτρονικOY καταστήματος

 1. Σε περίπτωση κάποιας αλλαγής στο ηλεκτρονικό κατάτημα μας στους όρους χρήσης ή στην εμπορική πολιτική θα ενημερώνεστε για την τελευταία τροποποίηση τους με δημοσίευση που θα γίνεται. Οι παλιοί όροι παύουν να ισχύουν και αυτόματα ισχύουν οι νέοι.
 2. Εάν βρεθεί λάθος στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ή υπάρξει αύξηση ή μείωση της τιμής, τότε η αλλαγή γίνεται χωρίς κάποια ενημέρωση στον ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
 3. Εάν έχετε παραγγείλει κάποιο προϊόν στου οποίου η αναγραφόμενη τιμή είναι λάθος ή έχει αλλάξει, τότε ενημερώνεστε είτε τηλεφωνικώς είτε με e-mail εάν θέλετε να προχωρήσουμε στην αποστολή της. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτό, διατηρούμε το δικαίωμα να μην εκτελέσουμε την παραγγελια σας χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη.
 4. Σε περίπτωση που ετοιμάσατε να στείλετε την παραγγελία σας και εμφανίζονται διαφορετικές οι τιμές από τις αναγραφόμενες τιμές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.
 5. Σε περίπτωση που αναγραφεί λανθασμένο βάρος σε κάποιο προϊόν που έχετε παραγγείλει, τότε πριν εκτελεστεί η παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail για το λάθος αυτό και θα σας ενημερώσουμε για τα σωστά μεταφορικά της παραγγελία σας. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτό, διατηρούμε το δικαίωμα να μην εκτελέσουμε την παραγγελια σας χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη.

 

Στοκ ΠροϊOντων

 1. Μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας εφόσον την έχετε καταχωρήσει ηλεκτρονικά και έχετε ενημερωθεί για το στοκ των προϊόντων είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail.
 2. Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες, με fax και με e-mail μόνο εάν πρόκειται να περάσετε να παραλάβετε εσείς από το κατάστημα την παραγγελία σας και αυτό κατόπιν συνεννόησης για την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

 

ΤρOποι ΠληρωμHς & ΑποστολHς

Αποστολή με courier

 1. Πληρωμή με αντικαταβολή: παράδοση παραγγελίας και πληρωμή στον μεταφορέα
 2. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
 3. Καταθέτετε τα χρήματα σε όποια τράπεζα σας εξυπηρετεί από τις παρακάτω:

  Alpha Bank με αριθμό λογαριασμού: 219-002101-005687
  ΙΒΑΝ: GR84 0140 2190 2190 0210 1005 687

  Πειραιώς με αριθμό λογαριασμου : 5094-073051-749
  ΙΒΑΝ: GR3701720940005094073051749

  ΠΑΛΑΙΟΒΡΑΧΑΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 188 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, 16122
 4. μας στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax: 210 9854773 ή μέσω email: info@abiks.gr
 5. Αποστέλλουμε την παραγγελία σας
 6. Στις ειδικές παραγγελίες πρέπει να γίνεται πάντα κατάθεση στην τράπεζα του ολικού ποσού.


Παραλαβή από το κατάστημα

 1. Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα μας την παραγγελία σας, εφόσον την έχετε καταχωρήσει ηλεκτρονικά και έχετε ενημερωθεί για το στοκ των προϊόντων είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail.
 2. Στις ειδικές παραγγελίες θα σας ζητηθεί να προπληρώσετε το ολικό ποσό της παραγγελίας είτε στο κατάστημα μας είτε με κατάθεση στην τράπεζα. Σε περίπτωση που γίνει η κατάθεση μέσω τραπέζης θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax: 210 9854773 ή μέσω email: info@abiks.gr , για να προχωρήσει η παραγγελία σας.
 3. Εάν έχουν συγκεντρωθεί τα προϊόντα της παραγγελίας και έχουμε ειδοποιήσει τον πελάτη να την παραλάβει και δεν έρθει εντός 5 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία ακυρώνεται και αποδεσμεύονται τα προϊόντα. Σε περίπτωση που υπάρχει προπληρωμή (ειδικές παραγγελίες) δεν μπορεί να επιστραφεί.`

 

 

ΚOστος & ΑποστολEς

 1. Το κόστος της αποστολής εντός Αθηνών χρεώνεται στα 3,47€ έως 2kg για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση ανέρχεται σε 0,75€.
 2. Για υπηρεσίες δεμάτων εντός Αθηνών έως 10kg η χρέωση είναι 6,20€ και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση ανέρχεται σε 0,51€.
 3. Για υπηρεσίες δεμάτων σε  Χερσαίους προορισμούς έως 15kg η χρέωση είναι 8,68€ και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση ανέρχεται σε 0,39€.
 4.  Για υπηρεσίες δεμάτων σε  Νησιώτικους προορισμούς έως 10kg η χρέωση είναι 10,54€  και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση ανέρχεται σε 0,63€
 5. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3,10€
 6. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες
 7. Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα θα γίνεται ακριβής κατόπιν επικοινωνίας μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά
 8. Για παράδοση παραγγελίας το Σάββατο η επιβάρυνση είναι 3,10€ επιπλέον
 9. Με αγορές άνω των 50€ η αποστολή γίνεται δωρεάν εντός Αθηνών.

 

ΕιδικEς παραγγελIες

Στις ειδικές παραγγελίες συμπεριλαμβάνονται προϊόντα όπως:

 1. Ταπέτα με λογότυπο
 2. Ταπέτα τρέχον μέτρο
 3. Μηχανήματα καθαρισμού
 4. Στα παραπάνω προϊόντα για να προχωρήσει η παραγγελία, θα πρέπει να γίνεται προπληρωμή είτε με κατάθεση στην τράπεζα είτε με πληρωμή στο κατάστημα μας.

 

ΓενικοI Oροι χρHσης του ηλεκτρονικοY καταστήματος Αbiks.gr

 1. Διατηρούμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την νόμιμη αποζημίωση για τυχόν συκοφαντική δυσφήμιση, ζημιά και αρνητικά σχόλια υποστούμε που έρχονται αντίθετα με τους όρους χρήσης της Abiks.gr.
 2. Όταν δημιουργείτε καινούργιο λογαριασμό στην Abiks.gr επιβεβαιώνεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης.